2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON BAŞVURULARI

SULUOVA ŞEHİT SÜLEYMAN AYDIN KIZ İMAM HATİP LİSESİ PANSİYONU 2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PANSİYON KAYIT EVRAKLARI

2023-2024 Eğitim Öğretim döneminde Okulumuz pansiyonundan parasız yatılı olarak faydalanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıdaki evrakları 21 Ağustos 2023 pazartesi gününe kadar tamamlaması gerekmektedir.

PANSİYON KAYIT EVRAKLARI

1- Nüfus cüzdanı/kimlik fotokopisi

2- 2 adet fotoğraf

3- Aile Nüfus kayıt örneği

4- İkametgâh belgesi

5- Öğretmen olan velilerin kurumlarından alacakları görev yeri belgesi

6- Sağlık Raporu "Pansiyonda yatılı kalmasında engel rahatsızlığı yoktur" İbaresi taşıyan Aile Hekimliklerinden veya hastaneden alınacak rapor

7- Kan grubu kartı (aile hekiminden alınabilir)

8- Parasız yatılılık/ paralı yatılılık başvuru dilekçesi

9- Ek-1 Formunun doldurulması ve velinin gelirini belgelendirmesi. ( Paralı Yatılı kalacak öğrenciler bu formu doldurmayacaklardır.)

10- Velinin gelirini gösteren belgeler:

**Veli gelir belgeleri (Anne-baba veya her ikisine ait): Çalışanlar 2022-Aralık dönemine ait bordro, emekli olanlar SGK müdürlüklerinden 2022 yılında toplam yapılan ödeme miktarını gösteren belge, özelde çalışanlar kurumun muhasebe servisinden alacakları 2022 yılına ait toplam gelir miktarını gösteren belge, serbest çalışanlar ve çiftçiler mahalle muhtarlıklarından alacakları yaklaşık yıllık gelirlerini gösteren imzalı ve onaylı belge, esnaflar muhasebecilerinden alacakları 2022 yıllık kazançlarını gösteren belgeler) Okula sunulacak tüm gelir belgeleri imzalı ve onaylı olacaktır.

**Ekonomik durum gösterir ek-1 belgesi(Lütfen doldururken dikkat ediniz.)

Not: Pansiyon kaydı için gerekli olan evraklar öğrenci velisi tarafından eksiksiz olarak okul müdürlüğümüze elden teslim edilecek olup posta yoluyla evrak alınmayacaktır.

Yayın: 19.07.2023 - Güncelleme: 19.07.2023 12:23 - Görüntülenme: 125