T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AMASYA / SULUOVA - Şehit Süleyman Aydın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

HEDEFF YKS 2024

Nis

REHBERLİK SERVİSİMİZ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN MOTİVASYON VE SINAV KAYGISI KONULU SEMİNERİMİZ

Nis

Gençlik Spor Bakanlığı Ladik Akdağ Doğa ve İzcilik Gençlik Kampı'nda 90 öğrenci 3 öğretmenden oluşan grubumuz gençlik lideri nezaretinde hem dinlendiler hem derslerine çalıştılar.

Şbt

 Din Öğretiminden sorumlu Şube müdürü başkanlığında il Rehberlik Koordinatörü ve İmam Hatip okullarında görev yapan Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısının gerçekleştiriLdi.

Şbt

HEDEF YKS programı kapsamnda sınav takvimi tanıtımı panosu hazırlandı.

Şbt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafında HEDEF YKS kapsamında Motivasyon Nasıl Sağlanır? Motivasyonun Önündeki Engeller Nelerdir? adlı seminer gerçekleştirildi.

Şbt

İlçemizde bulunan doktor, mimar, eczacı ve diyetisyen ile birlikte kariyer günleri toplantıları gerçekleştirildi.

Şbt

12. sınıf velilerimiz ile YKS süreci hakkında bilgilendirme semineri gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz 2018 dönemi mezunu Tıp Fakültesinde okuyan öğrencimiz Emine AKMAN’ı öğrencilerimizle buluşturduk . Suluova Süleyman Aydın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleşen mezun öğrencimiz Emine AKMAN'ın konuşmacı olduğu öğrenci buluşmasında , Üniversite sınavına hazırlık süreci, Tıp Fakültesi ve deneyimlerinden bahseden öğrencimize teşekkür eder. Hedef yks 2024 sürecinde öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

Hedef Yks 2024 Çalışmalarına dahil olan öğrencilerimiz, Öğretmenlerimiz  ve okulumuz diğer ara sınıf öğrencileri ile Amasya ili merkez ilçesi Belediye kültür merkezinde okulumuz tarafından organize edilen ''Ben Öğretmen Oldum'' filmi gösterimi ve '' Şehit Aybüke Yalçın'' Öğretmenimizi anma programı düzenlendi.

Ara

MESLEKİ REHBERLİK ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERE YÖNELİK CANLILARDA YAŞAMA İÇGÜDÜSÜ KONFERANSI DÜZENLENDİ ÖĞRENCİLER BİYOLOG PROF. DR. NAZMİ BOLAT İLE KONFERANSA KATILDI

     Şehit Süleyman Aydın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen “canlılarda yaşam içgüdüsü konferansı” düzenlendi. Konferansta Biyolog Prof. Dr. Nazmi Polat, deniz ve göllerde yaşayan canlıların yaşam temel içgüdüleri üzerine yaptığı araştırma ve çalışmaları örnekler vererek gençlere anlattı. 

  Konferansın sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet DAVU, Biyolog Prof. Dr. Nazmi POLAT a katılım ve destekleri için plaket vererek teşekkür etti.

Ara

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında yapılacak deneme tarihleri

Kas

HEDEF YKS AFİŞ VE BROŞÜR OKUL LOGOSO