Haz

Sorumluluk sınavları 21/06/2021 - 25/06/2021  tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimiz Okul İlan Panosundan da Sınav tarihlerini öğrenebilirler.

Sınava gelirken sosyal mesafe kurallarına uyarak Maskelerini takarak gelmeleri önemle rica ederiz.

May

Sayın Velilerimiz

Milli Eğitim Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda; Velilerimiz istemeleri halinde öğrencilerinin 2. dönem sınavlarına katılmaması ve 1. dönem sonu notlarıyla yıl sonu puanının oluşmasını dilekçe ile talep edebilmektedir.

Dilekçe formatına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

(NOT: 21.05.2021 Cuma gününe kadar okulumuza ıslak imzalı olarak dilekçenin velilerimiz tarafından teslim edilmesi gerekmektedir)

Eyl

Okul Müdür Yardımcısı İlker DURSUN Tarafından Temizlik Personeline Hijyen Eğitimi

May